So what about me?

Jag fann mitt intresse för träning sent i livet. Har ingen bakgrund som aerobicsproffs eller fotbollsstjärna i byns tejlag (ja jag växte upp på landet). Faktum är att jag HATADE skolidrotten, minns det som en plåga. Magknip och oro inför varje gång det stod idrott på schemat. Varför?

Det var inte för att jag inte tyckte om att röra på mig, utan för att jag var nervös, blyg och inte fann skolans idrott rolig. Det var mycket bollsport och var man inte duktig fanns man inte och jag minns det som att idrottslärarna inte brydde sig eller kunde väcka en lust för träningen heller.

2006 började jag studera vid Örebro Universitet. SPA programmet, en två årig utbildning med träning, kost, hälsa och SPA på schemat. Jag var livrädd för träningsdelen men jag ville så gärna utbilda mig inom SPA. 2008 när jag hunnit med att ta examen som #SPA & friskvårdsterapeut samt flytta till Göteborg ville jag lära mig mer! Utbildade mig till hudterapeut som blivit en dröm. 2010 tog jag CIDESCO examen efter avslutad utbildning hos #Elisabethskolan.

Utbildningen gav mersmak inom både hälsa, träning och hud och skönhetsvård. Ville lära mig mer! Hade även börjat hitta det roliga i träningen, 27 år gammal! Pass på Friskis & Svettis samt löpning.

2015 testade jag crossfit för första gången. I loved it, jag var fast. Man skulle kunna säga att livet började kretsa kring crossfit, kunde inte förstå hur jag missat denna grej!

Livet blev träning, träning och träning.

Missade den delen om att äta och sova också är viktig...


Sedan 2018 har jag kombinerat mitt jobb som hudterapeut med att jobba som instruktör.


Long story short...2019 bestämde jag mig för att vidareutbilda mig till personlig tränare.

Sagt och gjort, här är jag. Älskar att å jobba med det jag älskar mest av allt, träning, kost, hälsa och skönhetsvård.

Hoppas genom denna blogg kunna inspirera, få andra att hitta glädjen till träning och även ge tips, råd och hjälp.


Xo Xo


.

4 visningar0 kommentarer
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now