Thursday are for training

Jag har ett nytt mål. Att pröva fler nya träningsställen och pass, att testa nya grejer helt enkelt.

Det blir så lätt att man kör på med samma grejer, går på samma träningsställe.

Jag har ju dessutom medlemskap på #Bruceapp.

För er som inte vet är det är så är detta en enkel förklaring:


"Ett medlemskap. Hundratals studios. Träna på 350 olika studios i Stockholm och Göteborg. Pass, gym och egen träning. Se öppettider och boka pass direkt "


Grymt bra om man vill testa på flera olika ställen och nya träningsformer.

Jag måste erkänna att jag inte varit så bra på testa mer av det som erbjuds på senaste tiden.

Så därför har jag nu beslutat mig för att skärpa mig och att jag en gång i veckan SKA testa något jag inte gjort förr.GymPro Linnéstaden GöteborgSå denna vecka blev mitt första besök hos #GymPro i Linnéstaden i Göteborg. Har besökt denna studio för länge sedan ute på Eriksberg. Har testat massage, kostrådgivning och fått en kroppsanalys där för några år sedan. Alltid varit nöjd hittills och igår var inget undantag.


Hade bokat in mig i appen för ett lunch #HIT pass men direkt efter var det också ett 30 min #tabatapass, så körde på med båda. Vi var 5 st på passet som var uppbyggt av olika stationer där man körde 40 sek hårt arbete och sen vila 20 sek medan man växlade över till nästa station. Efter passet var man garanterat svettig.


Omdöme

+ Små klasser vilket gör att det känns personligt.
+ Duktig, peppande och glad coach.
+ Kul och varierande pass.
+ Fresha och fina lokaler och utrustning..

Det bästa välkomnadet


Det bästa välkomnandet fick man av denna söta lilla kille. Helt klart en liten charmör som gjorde att det kändes som en personlig träningsstudio och man ville komma tillbaka och träna fler gånger. Jag älskar ju djur vilket inte är svårt att lista ut.

Go for it!

0 visningar0 kommentarer
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now