Rågbröd med kvarg!

Jag älskar att baka men har inte gjort det så mycket alls senaste åren faktiskt. Får ju äta upp allt själv hahah. Corona har i alla fall en positiv effekt eftersom jag känner att jag tar mig tid att göra sådana saker som jag i vanliga fall inte gör.


Ville baka ett dansk rågbröd men det skulle stå över natten så hittade ett annat recept. Mixtrade det till min egen version.


Tog

3 dl vetemjöl

1 dl rågkross

3dl grovt rågmjöl

2 tsk bikarbonat

1 tsk salt

2 tsk brödkryddor

4 dl kvarg

1 dl mandelmjölk

3/4 dl mörk sirap

½dl mixade hasselnötter

½dl linfrö

Blanda alla torra ingredienser å sen de andra: Smöra formen å jag strödde den med pumpafrö i chiafrö! Sen ugnen 175 grader längst ner i typ 50 min Damn!! Blev så gott Ja man kan ju slänga i lite vad man gillar! Nötter, torkat frukt,! ÄLSKAR BRÖDS


3 visningar0 kommentarer
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now